dijous, 17 de juliol del 2008

Desconnectada


Es curios no saber que esta passant al que fins fa poc era el meu mon mes proper. Em trobo a NY mes be que mai i sense ganes de pensar en mes enlla que aquesta ciutat que no dorm. I es que es aixi. No es un topic. Metro les 24 hores del dia, non stop, gracies el qual et pots desplacar en qualsevol moment a qualsevol lloc. Ara, tampoc recomano fer-ho a certes hores de la nit... i menys sola. Visc a Brooklyn, barri negre per excel.lencia, pero el millor barri que hagi pogut anar a parar per tal de viure una experiencia com aquesta. La veritat es que fins i tot els propis novayorkesos es sorprenen quan els dius que vius alla. De moment no he tingut cap tipus de problema, ni crec que el tingui. Es un altre mon totalment a part del glamour que despren Manhattan, pero increible de veure, i viure.

El meu dia a dia es limita a les classes, a l'angles, als plans pel cap de setmana, a voltar per Times Square, el Soho, etc. A anar canviant de lloc i de bar, sense pensar ni importar-me massa que esta passant quilometres i quilometres mes enlla del bassal.

2 comentaris:

Xènia ha dit...

jartaaaaaaaaaaaaaa!!! bn diaaaaaa!!!
ara me'n vai a la platjaaaa!! (d'alguna manera t'havia de fer JO enveja, homeeeeeeeee :P)
t'envio molts sitoooos wapiTTTT
;)

V. Sancho ha dit...

(imagina'm amb cara d'enveja profunda però provant de semblar el més feliç del món, una cara d'aquesta ni fu ni fa, ni chicha ni limoná, com un Joker de la baralla francesa)

Què guai que t'ho estiguis passant tan bé!